FilmCentrum

Registreren

Geen Bourne meer voor Greengrass

zondag 28 februari 2010 15:30 door Ramon van Dam - Bron

The Bourne UltimatumPaul Greengrass regisseerde de laatste twee delen van de Bourne-trilogie, en zowel The Bourne Supremacy als The Bourne Ultimatum werden goed ontvangen. Toch heeft de regisseur besloten zich niet meer bezig te houden met de serie.

"Het is niet dat ik Jason Bourne niet leuk vind of ondankbaar ben voor het succes dat de serie me bracht. Ik had niet meer het gevoel dat ik iets bij kan dragen aan de serie. Dat gebeurt gewoon met series; je komt op een gegeven moment op een punt waarop je denkt dat je er klaar mee bent," aldus de regisseur.

Matt Damon zal hierdoor waarschijnlijk ook niet terugkeren, hij gaf eerder aan alleen samen met Greengrass nog een deel te willen maken. Fans hoeven gelukkig niet ál te bang te zijn. Op 15 april 2010 komt Green Zone in de bioscoop, wederom een samenwerking tussen Greengrass en Damon, en die film lijkt alles weg te hebben van een nieuwe Bourne-film met een andere naam.

Volgende bericht Alice in Wonderland tóch in de bioscoop
Vorige bericht Nieuwe teaser voor Tangled

Tags

Tag Green Zone Tag Jason Bourne Tag Matt Damon Tag Paul Greengrass

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (3)

Nohands
zondag 28 februari 2010 om 21:59

Nou dat is mooi klote nieuws zeg, een andere Bourne acteur hoeft er van mij ook niet te komen...misschien over 5 jaar kom hij wel weer terug Greengrass als hij geld nodig heb...

Edwin
maandag 1 maart 2010 om 09:03

Chill, een nieuwe Bourne film hoefde er van mij toch niet te komen.

GrayFox
maandag 1 maart 2010 om 21:46

Ik zou ook niet weten hoe ze iets nieuws zouden kunnen brengen met een nieuwe Bourne. Een nieuwe film met een nieuw verhaal lijkt mij idd een verstandige keuze.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

The Lion King