FilmCentrum

Registreren

Batman vs. Superman uitgesteld tot 2016

zaterdag 18 januari 2014 13:56 door Ramon van Dam - Bron

Afgelopen zomer kregen we te horen dat er een vervolg komt op Man of Steel, waarin de man van Krypton het moet opnemen tegen niemand minder dan Batman. Daarnaast zal Wonder Woman een rol spelen in de film en wordt het geheel wederom geregisseerd door Zack Snyder. De film stond gepland voor de zomer van 2015, waarin al een hele rits aan blockbusters moet verschijnen.

Die zomermaanden blijken nu iets rustiger te worden, aangezien Batman vs. Superman in de VS is uitgesteld naar 6 mei 2016. Op die datum staat tevens een nader te bepalen Marvelfilm gepland, waardoor de kans groot is dat één van de twee producties nog een keer zal verhuizen. Op de oude plek van de superheldenfilm moet nu Pan verschijnen, waarin regisseur Joe Wright ons de oorsprong van Peter Pan wil laten zien.

Volgens geruchten is de onbevestigde film over de Justice League een grote reden voor de vertraging. Warner Bros. zou beide films tegelijkertijd willen opnemen, waarmee duidelijk wordt dat die laatste film een direct vervolg zal worden op Batman vs. Superman. Het is nog niet bekend welke andere superhelden hun opwachting zullen maken in DC Comics' tegenhanger van The Avengers.

Batman vs. Superman

Volgende bericht How to Train Your Dragon 2 poster
Vorige bericht Amazing Spider-Man 2 posters

Tags

Tag Batman Vs. Superman Tag Justice League Tag Pan

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire