FilmCentrum

Registreren

Jesse Eisenberg in Batman vs. Superman

vrijdag 31 januari 2014 21:41 door Ramon van Dam - Bron

Afgelopen zomer kregen we te horen dat er een vervolg komt op Man of Steel, waarin de man van Krypton het moet opnemen tegen niemand minder dan Batman. Daarnaast zal Wonder Woman een rol spelen in de film en wordt het geheel wederom geregisseerd door Zack Snyder. De afgelopen maanden gonsde het van de geruchten rondom Bryan Cranston als slechterik Lex Luthor, maar deze berichten blijken slechts een halve waarheid te bevatten.

Jesse EisenbergVia een officieel persbericht heeft Warner Bros. bekendgemaakt dat Luthor inderdaad in de film te zien zal zijn, maar dan gespeeld door Jesse Eisenberg. De jonge acteur is bekend van onder andere Zombieland, Now You See Me en The Social Network, waarvoor hij genomineerd werd voor een Oscar. Volgens de regisseur maakt Eisenberg het mogelijk om het personage heel anders aan te pakken dan voorheen.

Lex Luthor is in de originele verhalen van DC Comics de grote aartsvijand van Superman, vooral bekend van zijn rijkdom en hoge intelligentie. Het personage werd eerder vertolkt door onder andere Gene Hackman en Kevin Spacey.

Daarnaast heeft de studio bekendgemaakt dat Jeremy Irons in de film te zien zal zijn als Alfred, de trouwe butler van Batman. Batman vs. Superman moet in de loop van 2016 verschijnen.

Volgende bericht Uitslag beste films van 2013 bekend
Vorige bericht A Million Ways to Die in the West trailer

Tags

Tag Batman Vs. Superman Tag Jeremy Irons Tag Jesse Eisenberg

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire