FilmCentrum

Registreren

Jonah Hill weer met DiCaprio in film

woensdag 5 februari 2014 20:52 door Ramon van Dam - Bron

Jonah HillVorig jaar waren Jonah Hill en Leonardo DiCaprio onafhankelijk van elkaar te zien in Django Unchained, en op dit moment zijn ze daadwerkelijk tegenover elkaar te zien in The Wolf of Wall Street. Die samenwerking smaakt blijkbaar naar meer, aangezien de twee acteurs nu beiden zijn gecast in een film over Richard Jewell.

Het geheel is gebaseerd op het op waarheid beruste artikel The Ballad Of Richard Jewell, dat in 1997 werd gepubliceerd in Vanity Fair. Het verhaal zal gaan over de beveiliger die bij de Olympische Spelen van 1996 uitgroeide tot een held, doordat hij een verdachte rugzak opmerkte en meehielp met het evacueren van omstanders. Zonder zijn handelingen hadden er waarschijnlijk meer doden gevallen dan de twee gevallen nadat het pakketje explodeerde, maar later werd Jewell juist verdacht van het plaatsen van de rugzak.

Hill zal in de film te zien zijn als Richard Jewell, die drie maanden later alsnog werd vrijgesproken na het middelpunt te zijn geweest van een enorm schandaal. DiCaprio zal hem in de film bijstaan als de advocaat Watson Bryant. Het is nog niet bekend wie het geheel zal schrijven en regisseren.

Volgende bericht Noah poster
Vorige bericht Premières week 6

Tags

Tag Jonah Hill Tag Leonardo DiCaprio Tag The Ballad Of Richard Jewell

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire