FilmCentrum

Registreren

Opnames Star Wars 7 reeds begonnen

zondag 6 april 2014 18:06 door Ramon van Dam - Bron

Star WarsTijdens een interview heeft Alan Horn verrassend aangegeven dat er al opnames zijn gemaakt voor Star Wars: Episode VII. Het hoofd van Walt Disney Studios werd gevraagd over geruchten dat men over zes weken zou gaan aanvangen, waarop hij antwoordde: "Nou, eigenlijk hebben we al wat dingen opgenomen."

Dit bericht versterkt het vermoeden dat we snel officieel castingnieuws te horen zullen krijgen. Dit aspect van de nieuwe trilogie blijft vooralsnog in nevelen gehuld, al doen er genoeg geruchten de ronde. "We hebben al heel wat namen, maar we zijn simpelweg nog niet helemaal klaar," aldus Horner over het castingproces.

Hij gaf daarnaast aan erg tevreden te zijn over het script, dat na een opzet van Michael Arndt is geschreven door Lawrence Kasdan en J.J. Abrams. Volgens hem moet dat dat ook de basis zijn van de film en draait alles om het scenario.

Star Wars: Episode VII is geregisseerd door J.J. Abrams gaat op 18 december 2015 in première. Vermoedelijk draait het geheel om de nazaten van de hoofdrolspelers uit de eerdere films.

Volgende bericht Cartoon: Noah
Vorige bericht The Goonies krijgt vervolg

Tags

Tag Star Wars: Episode VII

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire