FilmCentrum

Registreren

Trailer Tron Legacy online

dinsdag 9 maart 2010 11:47 door Ramon van Dam - Bron

De afgelopen weken konden fans het web afspeuren naar hints voor de nieuwe trailer voor Tron Legacy, en het resultaat van deze virale marketingcampagne is een filmpje met bijzonder veel nieuwe beelden. De trailer kan je onderaan dit bericht bekijken, en hier vind je 70 foto's in hoge resolutie.

In de film gaat Sam (Garrett Hedlund) op zoek naar zijn vader Kevin Flynn, die al jaren vermist is. Hij blijkt de laatste 25 jaar in de digitale wereld uit de eerste film te hebben geleefd, en vader en zoon moeten samenwerken om te overleven in deze vijandige omgeving.

Tron Legacy wordt geregisseerd door Joseph Kosinski en is vanaf 16 december 2010 te zien in de bioscoop, waaronder in 3D en IMAX.

Volgende bericht Baron Cohen of Clement in Men in Black 3?
Vorige bericht Nieuwe trailer Iron Man 2

Tags

Tag Trailer Tag Tron: Legacy

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Andrew
zaterdag 13 maart 2010 om 16:52

Dit ziet er - net als de eerste trailer - wel zeer veelbelovend uit. Als je beide trailers hebt gezien kan je al bijna niet anders concluderen dat deze sequel zijn voorganger gaat degraderen tot 'kinderfilm'. Dit is een voorbeeld dat het gebruik maken van een bestaand concept wél goed kan uitpakken, in tegenstelling tot vele andere prequels, sequels en remakes. Bij een film als TRON Legacy kan men namelijk profiteren van de ontwikkelingen in CGI-techniek, om een betere film te kunnen maken dan het origineel.
Ik ruim vast een plaatsje in in mijn DVD-kast. Naast de TRON - 20th Anniversary Collection Edition.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire