FilmCentrum

Registreren

Zack Snyder maakt ook Justice League

maandag 28 april 2014 11:25 door Ramon van Dam - Bron

Zack SnyderMet de steeds concretere plannen rondom Batman vs. Superman en de vele superhelden die erin een rol gaan spelen, wordt duidelijk dat DC Comics bezig is met hun eigen antwoord op The Avengers. Een film rondom de Justice League lijkt al jaren een mogelijkheid, maar inmiddels blijkt deze ensemblefilm er ook daadwerkelijk te komen.

Zack Snyder werkt momenteel aan het vervolg op Man of Steel en zal ook de regie van Justice League op zich nemen. De beide films worden waarschijnlijk achter elkaar opgenomen, waardoor de eerste film op 28 april 2016 in première moet gaan en de andere productie in de loop van 2017.

Justice LeagueDavid Goyer werkt vermoedelijk aan het script, aangezien hij een contract heeft voor drie films. Henry Cavill, Ben Affleck en Gal Gadot zullen terugkeren als Superman, Batman en Wonder Woman, terwijl Ray Fisher als Cyborg hier voor het eerst een grote rol zal hebben. Zijn aandeel in Batman vs. Superman werd vorige week voor het eerst genoemd en dient hoogstwaarschijnlijk enkel als introductie voor het vervolg.

Vermoedelijk zullen nog meer superhelden zich aansluiten bij het collectief van bestrijders van het kwaad, waaronder waarschijnlijk Aquaman, Flash en Green Lantern.

Volgende bericht Bioscoop top 10 week 17
Vorige bericht Cartoon: The Wind Rises

Tags

Tag Batman Vs. Superman Tag Justice League Tag Zack Snyder

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire