FilmCentrum

Registreren

Interstellar trailer

vrijdag 16 mei 2014 19:12 door Ramon van Dam - Bron

InterstellarOnderaan dit bericht is de eerste volledige trailer te bekijken voor Interstellar, de nieuwe film van Christopher Nolan. Zoals altijd is de regisseur weer erg geheimzinnig rondom zijn nieuwste project, waardoor het nog altijd niet helemaal duidelijk is wat we deze keer mogen verwachten.

Het verhaal is gebaseerd op de theorieën van astrofysicus Kip Thorne en draait om het reizen via wormgaten. Het geheel speelt zich af in een toekomst waarin maïs nog het enige gewas is dat verbouwd kan worden, waardoor een groep onderzoekers diverse dimensies moet doorkruisen op zoek naar een plek om ander voedsel te laten groeien.

InterstellarInterstellar moet op 6 november 2014 in première gaan en heeft hoofdrollen voor Matthew McConaughey, Anne Hathaway en Jessica Chastain. Daarnaast bestaat de indrukwekkende cast nog uit onder andere Matt Damon, Bill Irwin, John Lithgow, Casey Affleck, David Gyasi, Wes Bentley, Mackenzie Foy, Timothée Chalamet, Topher Grace, David Oyelowo, Ellen Burstyn en Michael Caine.

Volgende bericht Guardians of the Galaxy poster en teaser
Vorige bericht Aanbod Harrison Ford voor Blade Runner 2

Tags

Tag Christopher Nolan Tag Interstellar Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (3)

TomMDP
zaterdag 17 mei 2014 om 01:01

Van waar ken ik die muziek nu weer?
Edit: V for Vendetta soundtrack. (Evey Reborn)

Ramon
zaterdag 17 mei 2014 om 13:01

@TomMDP: goed gespot!

Erg sterke trailer wat mij betreft. De emotionele basis wordt gelegd, terwijl we vermoedelijk nog altijd niet zien wat nu echt het concept van de film zal zijn. Daar is Nolan heer en meester in, en dit maakt het uitkijken naar zijn films zo paradoxaal: ik wil eigenlijk van tevoren niets weten, maar kan het tegelijkertijd niet weerstaan om de trailers e.d. te bekijken.

MRDammann
zaterdag 17 mei 2014 om 17:25

Ik ben benieuwd naar deze film, maar ik ben nog niet super enthousiast. Wel een mooie trailer, maar geeft niet veel weg.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire