FilmCentrum

Registreren

Edgar Wright regisseert Ant-Man niet meer

zaterdag 24 mei 2014 19:33 door Ramon van Dam - Bron

Ant-ManAl jarenlang is Edgar Wright bezig om een film rondom de superheld Ant-Man op poten te zetten, en vorig jaar werd bevestigd dat de Brit de regie voor zijn lievelingsproject op zich zou nemen. De man achter Shaun of the Dead en Scott Pilgrim vs. the World was in 2006 al bezig met het script, maar inmiddels heeft Marvel aangekondigd dat hij niet langer verbonden is aan het project.

"Marvel en Edgar Wright kondigen samen aan dat de studio en de regisseur niet langer samenwerken aan Ant-Man vanwege creatieve meningsverschillen rondom de film. Het besluit om zo verder te gaan is gezamenlijk genomen en heeft geen invloed op de releasedatum van 17 juli 2015. Een nieuwe regisseur wordt binnenkort aangekondigd," aldus het officiële statement.

Volgens geruchten zou Marvel twee andere schrijvers hebben ingehuurd om het script van Wright en Joe Cornish grondig aan te passen. Het resultaat zou niet meer lijken op de visie die de filmmaker in zijn hoofd had, waardoor hij zelf de keuze zou hebben gemaakt om op te stappen. De tweet van Wrights goede vriend Simon Pegg onderaan dit bericht lijkt ook in deze richting te hinten.

Vorig jaar werd aangekondigd dat de hoofdrollen zullen worden ingevuld door Paul Rudd, Michael Douglas en Evangeline Lilly, vermoedelijk zal daar niets veranderen.

Volgende bericht Sin City: A Dame to Kill For karakterposters
Vorige bericht Bug Netflix maakt bijzondere omschrijvingen

Tags

Tag Ant-Man Tag Edgar Wright Tag Marvel Tag Simon Pegg

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire