FilmCentrum

Registreren

Plotdetails Jurassic World onthuld

donderdag 29 mei 2014 14:14 door Ramon van Dam - Bron

Jurassic WorldHet is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering dat er in een vroeg stadium details uitlekken over grote producties. Vorige week verschenen er meerdere berichten met diepgaande details over Jurassic World, en opvallend genoeg heeft Colin Trevorrow nu een interview gegeven aan SlashFilm om in te gaan op deze onthullingen. Onderstaande details bevatten mogelijk spoilers.

Zo heeft de regisseur van Safety Not Guaranteed bevestigd dat de uitgelekte details daadwerkelijk waarheid bevatten. De film zal zich 22 jaar na de eerste film afspelen en draait om een volledig functioneel park op Isla Nublar, waar wederom dinosauriërs in het echt te bekijken zijn. Het bestaan van de prehistorische wezens wordt echter alweer als de normaalste zaak van de wereld beschouwd, en Trevorrow beschrijft het concept van een tiener die verveeld aan het sms'en is met een Tyrannosaurus Rex op de achtergrond.

De filmmaker heeft bovendien bevestigd dat het personage van Chris Pratt bezig is met gedragsonderzoek rondom de dinosauriërs. De geruchten spraken over goede en slechte individuele wezens, maar Trevorrow geeft aan dat het niet zo zwart-wit zal zijn. Bovendien heeft hij bevestigd dat er een genetisch gemanipuleerde dinosauriër voorkomt in de film, waarbij het ontbrekende DNA is aangevuld met dat van andere wezens.

Het volledige interview met Colin Trevorrow is hier te lezen. Jurassic World draait vanaf 11 juni 2015 in de bioscoop en heeft hoofdrollen voor Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Judy Greer, Vincent D'Onofrio en Omar Sy.

Jurassic World - Colin Trevorrow

Volgende bericht Gebande Sin City: A Dame to Kill For poster
Vorige bericht Premières week 22

Tags

Tag Colin Trevorrow Tag Jurassic World

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (4)

Walter
donderdag 29 mei 2014 om 16:50

'(...) waarbij het ontbrekende DNA is aangevuld met dat van andere wezens.' goed, nu toch eerst maar de recensies afwachten.

Ramon
donderdag 29 mei 2014 om 20:02

@Walter: dat uitgelekte detail was deels de reden voor Trevorrow om erover naar buiten te treden. Deze quote is wel interessant:

"I know the idea of a modified dinosaur put a lot of fans on red alert, and I understand it. But we aren’t doing anything here that Crichton didn’t suggest in his novels. This animal is not a mutant freak. It doesn’t have a snake’s head or octopus tentacles. It’s a dinosaur, created in the same way the others were, but now the genetics have gone to the next level. For me, it’s a natural evolution of the technology introduced in the first film. Maybe it sounds crazy, but most of my favorite movies sound crazy when you describe them in a single sentence."

Hagar
donderdag 29 mei 2014 om 21:16

Hij zegt er niet bij wat zijn favoriete film is.... Sharknado klinkt inderdaad ook best getikt in 1 single sentence..... Knipoog

Walter
vrijdag 30 mei 2014 om 11:16

@Hans: LOL

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire