FilmCentrum

Registreren

Eerste beeld en info nieuwe Pixar short

vrijdag 12 maart 2010 13:28 door Ramon van Dam - Bron

Naast de geweldige lange animatiefilms maakt Pixar ook steevast een kort filmpje om de grote broers te begeleiden. De kwaliteit van deze Shorts is vrijwel altijd zo hoog, dat het wachten hierop bijna net zo bevredigend is als het wachten op de hoofdfilm.

Wie heeft er bijvoorbeeld niet dubbel gelegen bij For the Birds? En hoe mooi was Partly Cloudy? Ook Toy Story 3 zal een short krijgen, met de naam Day & Night. Onderaan is een eerste plaatje te zien.

In het filmpje ontmoeten we twee figuurtjes die de dag en de nacht voorstellen. Aanvankelijk voelen ze niets voor elkaar en er dreigt zelfs ruzie te ontstaan, maar langzaam aan beginnen de twee in te zien dat ze samen juist iets heel moois kunnen maken.

De regie is in handen van Teddy Newton, die hiermee zijn debuut maakt als regisseur. Vaak worden de mensen bij Pixar via de shorts getest of ze het aankunnen om een lange film te maken, dus wellicht dat we hem in de toekomst in een belangrijkere rol gaan zien. Toy Story 3, en daarmee ook deze short, is vanaf 23 juni in de bioscoop te zien.

Pixars Day & Night

Volgende bericht Ron Perlman is de vader van Conan
Vorige bericht Tarantino als Brilsmurf?

Tags

Tag Day & Night Tag Pixar Tag Short Tag Toy Story 3

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

Seppe
zaterdag 13 maart 2010 om 16:27

Naar verluidt is het originele kortfilmpje handgetekend, maar is wat binnenin de personages gebeurt met de computer geanimeerd. Klinkt alvast veelbelovend, als je het mij vraagt.

Ramon
zaterdag 13 maart 2010 om 19:39

Dat klinkt heel goed moet ik zeggen Blij

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire