FilmCentrum

Registreren

Remake Audition op komst

zaterdag 28 juni 2014 19:30 door Ramon van Dam - Bron

AuditionIn 1999 bracht Takashi Miike ons Audition, gebaseerd op het gelijknamige boek van Ryu Murakami. De film is inmiddels via het festivalcircuit en dvd-verkoop uitgegroeid tot een cultklassieker, mede door enkele expliciete scènes die niemand snel zal vergeten.

Producent Mario Kassar blijkt nu te werken aan een remake, die volgens het officiële statement dichter bij het originele boek moet staan dan de eerdere bewerking. Richard Gray heeft het script geschreven en zal de nieuwe versie tevens regisseren, en de eerste plotdetails geven aan dat hij niet ver van het concept zal afwijken.

"Auditions ongelukkige protagonist Sam Davis leeft alleen met zijn zoon na de dood van zijn vrouw zeven jaar eerder en wordt door een vriend overtuigd om nep-audities te houden. De voormalige ballerine met een mysterieus verleden waar hij voor valt heet nu Evie Lawrence, maar de details komen verder overeen met die van Murakami's bestseller," aldus de beschrijving.

Het is nog niet bekend wie de hoofdrollen zullen spelen en wanneer de film moet verschijnen. Hieronder is de trailer te bekijken voor de versie van Miike uit 1999.

Volgende bericht Guardians of the Galaxy tv-spot
Vorige bericht Fury trailer en poster

Tags

Tag Audition Tag Remake Tag Takashi Miike

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire