FilmCentrum

Registreren

Hellboy 3 onwaarschijnlijk volgens Del Toro

maandag 14 juli 2014 16:10 door Ramon van Dam - Bron

HellboyMet Hellboy en het vervolg The Golden Army heeft Guillermo del Toro ons twee van de meest geliefde comicverfilmingen gebracht, maar de beoogde trilogie is tot op heden nog altijd niet afgerond. In een Ask Me Anything op Reddit heeft de filmmaker nu aangegeven dat dat waarschijnlijk ook niet meer zal gebeuren.

Hoofdrolspeler Ron Perlman sprak onlangs nog de hoop uit dat hij nog een laatste keer als de rode duivel te zien zal zijn. Na de eerste twee films gaf hij aan dat de vele uren in de schmink het bijna niet waard zijn, maar hij zou het verhaal nog bijzonder graag willen afmaken. Hoe de trilogie zou aflopen is al enige tijd bekend, maar het lijkt erop dat we dit niet meer in de bioscoop zullen zien.

Guillermo del Toro"Hellboy 3 bevindt zich niet aan de horizon, maar het idee was altijd dat Hellboy er eindelijk vrede mee heeft dat hij is voorbestemd om het beest van de apocalyps te worden en daarmee ironisch genoeg de vijand in de derde film te vernietigen. Hij moet het beste van de apocalyps worden om de mensheid te beschermen, maar tegelijkertijd wordt hij daarmee een veel duisterder wezen. Het is een heel interessant einde, maar ik denk niet dat het nog gaat gebeuren," aldus de regisseur.

Del Toro heeft voor de komende jaren in ieder geval Crimson Peak, Pacific Rim 2 en een korte film gepland staan, maar hij is zoals altijd met nog allerlei extra projecten bezig.

Volgende bericht Bioscoop top 10 week 28
Vorige bericht Cartoon: Dawn of the Planet of the Apes

Tags

Tag Guillermo Del Toro Tag Hellboy 3

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire