FilmCentrum

Registreren

Sharon Stone in Largo Winch 2

maandag 15 maart 2010 16:01 door Tom Hamoen

Sharon StoneSharon Stone, wie kent haar niet? In 1992 maakte ze zich onsterfelijk door in Paul Verhoevens film Basic Instinct te spelen. Tegenwoordig speelt ze vooral in producties die Europa niet eens halen, en nu zal ze een rol vervullen in de Franse productie Largo Winch 2.

In de film zal ze de rol van Diane Francken op zich nemen, die het titelpersonage aanklaagt wegens misdaden tegen de menselijkheid. Hierop reist deze af naar Birma om er met een riskant plan de onschuld van zowel hemzelf als zijn holding te bewijzen.

Naast het feit dat Stone een rol zal vervullen is ook bekend geworden wie het personage Simon Ovronaz zal vertolken. Ovronaz is één van de bekendste en geliefdste personages uit de strip waar de films op zijn gebaseerd. Dat hij niet te zien was in het eerste deel was dan ook een groot punt van kritiek van vele fans. Het is de Fransoos Olivier Bartélémy geworden, die eerder te zien was in Public Enemy Number 1 en de komische horror Sheitan (Satan).

Simon is een Zwitserse inbreker en womanizer met wie Largo een goede vriendschap koestert. In de albums waarop dit vervolg is gebaseerd hangt hem de doodstraf boven het hoofd. Het is nog niet duidelijk of dat in deze verfilming ook het geval is. Mogelijk zal alleen zijn vakbekwaamheid van pas komen.

Kennelijk was Ovronaz overigens niet het enige personage dat werd gemist. Ook het (nieuwe) hoofd van de groep Dwight Cochrane zal in de verfilming langskomen. De Duitser Ulrich Tukur zal zijn rol op zich nemen. Ulrich was al te zien in John Rabe, de voor twee Oscars genomineerde film Das Weisse Band en de Oscarwinnende productie Das Leben der Anderen.

Momenteel wordt Largo Winch 2, met de internationale titel The Burma Conspiracy, gefilmd in o.a. Hong Kong en Thailand. In Brussel worden de scènes van Sharon Stone opgenomen, waar ze zogenaamd voor het hof van Genève staat. In december 2010 wordt de film vervolgens uitgebracht in Frankrijk, een Nederlandse release is vooralsnog niet bekend.

Volgende bericht DiCaprio praat over Inception
Vorige bericht Nieuwe trailer Robin Hood

Tags

Tag Largo Winch 2 Tag Olivier BartéLéMy Tag Sharon Stone Tag The Burma Conspiracy Tag Ulrich Tukur

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum

The Gentlemen