FilmCentrum

Registreren

Koolhoven zet Suzy Q op YouTube

zaterdag 19 juli 2014 16:16 door Ramon van Dam


Suzy QEnkele dagen geleden deed Martin Koolhoven op Twitter een oproep om zijn film Suzy Q beschikbaar te maken via de torrentsite ThePirateBay. De film werd anderhalf decennium geleden gemaakt, maar kreeg vanwege rechtenkwesties omtrent het gebruik van muziek in de film nooit een grote release.

Vanmorgen plaatste Koolhoven plots een link naar Youtube waar de gehele film nu te bekijken valt. Het is nog maar de vraag hoe lang het daar beschikbaar zal blijven, maar onderaan dit bericht is de film in ieder geval te zien.

Koolhoven schreef het scenario met Frouke Fokkema en had de beschikking over een cast vol acteurs die inmiddels groot zijn geworden, waaronder Carice van Houten, Jack Wouterse, Michiel Huisman, Roeland Fernhout, Linda van Dyck, Ricky Koole, Halina Reijn en Cees Geel. Met name Van Houten en Huisman zijn momenteel internationaal bekend vanwege hun rollen in Game of Thrones, waardoor ook de vraag naar deze film uit 1999 de afgelopen tijd steeg.

In de tragiekomedie volgen we een gezin uit de jaren '60, waarvan de dochter claimt gezoend te hebben met rockster Mick Jagger. In de film komen nummers voorbij van The Rolling Stones, Jimi Hendrix, Booker T & The MG's, Tee Set en The Turtles, waarvan de dure rechten ervoor zorgden dat de productie nooit grootschalig uitgebracht kon worden.

Volgende bericht Cartoon: Alien
Vorige bericht Teenage Mutant Ninja Turtles clip

Tags

Tag Martin Koolhoven Tag Suzy Q

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum