FilmCentrum

Registreren

Grote namen gevraagd voor Twilight

woensdag 17 maart 2010 14:48 door Tom Hamoen - Bron

The Twilight Saga: EclipseDe verfilmingen van de Twilightboeken zijn een hit, dus gaat men aan de lopende band door. Die films hebben echter wel elke keer een regisseur nodig en zodoende doen er constant namen de ronde over wie er nu weer aan de beurt is. Volgens het tijdschrift Entertainment Weekly zijn er momenteel drie opmerkelijke namen aangeschreven.

Het gaat om Gus van Sant (Elephant, Milk), Sofia Coppola (Lost in Translation, Marie Antoinette) en Bill Condon (Dreamgirls). Mocht één van de drie genodigden het doen, dan zal het sowieso voor het eerst zijn dat die persoon een film voor een wat groter publiek maken die ook nog eens voor de jeugd is.

In Breaking Dawn, het vierde boek in de serie, moet hoofdpersoon Bella een definitieve keuze maken tussen haar liefde voor vampier Edward en die voor weerwolf Jacob. Zonder het zelf te willen zal haar besluit het lot van beide soorten wezens in een eeuwig conflict tussen hen beslissen.

Breaking Dawn verschijnt als boek op 16 april in een Nederlandse vertaling. De opnames voor de verfilming, die in twee delen zou moeten verschijnen, beginnen in oktober met een release in 2011. Voor die tijd kunnen fans vanaf 1 juli naar de verfilming van het 3e deel in de serie met de titel The Twilight Saga: Eclipse.

Volgende bericht Trailer Kom Niet Aan Mijn Kinderen online
Vorige bericht Trailer animatiefilm The Illusionist te bekijken

Tags

Tag Bill Condon Tag Breaking Dawn Tag Eclipse Tag Gus Van Sant Tag Sofia Coppola Tag Twilight

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire