FilmCentrum

Registreren

Toy Story 4 aangekondigd

vrijdag 7 november 2014 09:46 door Ramon van Dam - Bron

Toy StoryTijdens de laatste Disney Investors call heeft CEO Bob Iger een aankondiging gedaan die we al een tijdje konden verwachten: Toy Story 4 is momenteel in ontwikkeling bij Pixar en moet op 26 juni 2017 in de V.S. in première gaan. John Lasseter zal het nieuwste deel in de reeks regisseren, zoals hij ook al deed voor de eerste twee films.

Het script zal worden verzorgd door Rashida Jones en Will McCormack, terwijl het basisidee is bedacht door Pixars oudgedienden John Lasseter, Andrew Stanton, Pete Docter en Lee Unkrich. Details rondom het verhaal zijn nog niet onthuld, maar alle bekende stukken levend speelgoed zullen weer hun opwachting maken.

"We houden zoveel van deze personages, ze zijn als familie voor ons. We willen niets met ze doen als het niet minstens het voorgaande evenaart. Toy Story 3 vertelde het einde van het verhaal tussen Woody, Buzz en Andy zo perfect dat we lange tijd niet eens wilden denken aan een vervolg. Maar toen Andrew, Pete, Lee en ik met dit nieuwe idee kwamen kon ik het gewoon niet meer wegleggen. Het was zo opwindend dat ik wist dat we deze film moeten maken en dat ik het zelf wil regisseren," aldus John Lasseter.

Hieronder is een bijbehorende foto te zien met de regisseur en zijn team, waaronder schrijvers Rashida Jones en Will McCormack op de bank achter hem (aanklikbaar voor een grote versie).

Toy Story 4 dream team

Volgende bericht The Hobbit: Battle of the Five Armies trailer
Vorige bericht Star Wars 7 heet The Force Awakens

Tags

Tag Pixar Tag Toy Story 4

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire