FilmCentrum

Registreren

Kies de beste films van 2014

woensdag 24 december 2014 19:01 door Ramon van Dam

Met de laatste feestdagen die op het punt staan om los te barsten wordt het tijd om de balans op te maken voor het afgelopen jaar. De meningen over de kwaliteit lijken erg te variëren, maar wat vinden we nu de meest geslaagde films van 2014?

Beste films van 2014Alle leden van FilmCentrum kunnen de komende weken hun eigen lijst samenstellen om dit duidelijk te maken. Bij het onderdeel Beste Films van 2014 selecteer je eenvoudig welke films je wilt nomineren, waarna je ze nog onderling kan rangschikken. Het resultaat is daarna eenvoudig te delen via social media als Facebook en Twitter.

Je kan je lijst blijven aanpassen tot en met 16 januari, dus je kan gewoon vandaag al een begin maken en er de komende weken nog films aan toevoegen. Na die datum maken we de top tien bekend zoals die door onze leden is gekozen, waarbij ieders nummer één tien punten krijgt, de nummer twee krijgt er negen etc.

Je mag je lijst zo kort en zo lang maken als je zelf wilt, maar enkel je top tien krijgt punten in de algemene verkiezing. Om het werk wat eenvoudiger te maken krijg je bij het selecteren eerst de films te zien die je eerder de hoogste waardering hebt gegeven. Ter inspiratie kan je tevens door de lijsten van de andere leden neuzen.

Enkel films die in 2014 hun Nederlandse bioscooppremière beleefden komen in aanmerking voor de competitie, maar het is dit jaar voor het eerst mogelijk om ook andere films toe te voegen aan je lijst. Je eigen overzicht kan je dus precies samenstellen zoals je dit zelf wilt.

Tip voor gebruikers van IMDb: Importeer eerst je stemmen, zodat je eenvoudiger je selectie kan maken.

Wil je ook laten weten wat jouw favoriete films van 2014 zijn? Doe dan mee met De Beste Films van 2014!

Volgende bericht Boyhood beste film volgens Nederlandse pers
Vorige bericht Premières week 52

Tags

Tag Beste Films Van 2014 Tag FilmCentrum

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Walter
vrijdag 26 december 2014 om 09:41

ik mag dit jaar niet meedoen van mezelf. uit het overzicht blijkt dat ik VIER films in de bioscoop heb gezien. (daar komt komende dinsdag nog een vijfde bij.) ik ga me zitten schamen in een hoekje en doe volgend jaar weer mee.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire