FilmCentrum

Registreren

300 binnenkort in 3D?

dinsdag 23 maart 2010 10:39 door Ramon van Dam - Bron

300De nieuwste trend binnen de filmindustrie is ontegenzeggelijk het uitbrengen in drie dimensies, maar dit gebeurt niet alleen met films die nog uit moeten komen. James Cameron maakt er geen geheim van dat hij zijn film Titanic wil uitbrengen in een 3D-versie, en ook George Lucas werkt al jaren aan meerlaagse versies van Star Wars.

Hier zou binnenkort 300 aan toegevoegd kunnen worden. De epische vechtfilm uit 2006 lijkt een perfecte kandidaat om te behandelen met de techniek, en de studio heeft dan ook al een kort stukje omgezet om regisseur Zack Snyder over te halen. Hij geeft aan zo'n 10 minuten gezien te hebben en dat de studio dit met de hele film wil doen. Wellicht kunnen we binnenkort dus met een brilletje op onze neus kijken naar Gerard Butler die de Perzen te lijf gaat.

Tevens besprak Snyder het op handen zijnde vervolg op de actiefilm. Frank Miller is bezig met een vervolg op zijn strip die de basis vormde voor de eerste film, en het nieuwe verhaal zou zich moeten centreren rond Xerxes. Wanneer die graphic novel af is zal Snyder het omvormen tot een script om die vervolgens te verfilmen.

Volgende bericht Koen de Bouw in Largo Winch 2?
Vorige bericht Popeye komt naar het witte doek

Tags

Tag 300 Tag 3D Tag Frank Miller Tag Zack Snyder

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum

I Am Greta