FilmCentrum

Registreren

Koolhoven strikt grote namen voor Brimstone

vrijdag 6 februari 2015 20:06 door Ramon van Dam - Bron

De afgelopen jaren kregen we af en toe weer eens iets te horen over de aankomende film van Martin Koolhoven, maar concrete details over Brimstone bleven maar uit. Inmiddels blijkt de western er nu toch echt aan te komen, aangezien de eerste twee castleden zijn onthuld door productiemaatschappij N279.

Mia WasikowskaNiemand minder dan Guy Pearce en Mia Wasikowska (Alice in Wonderland, Stoker) zullen de hoofdrollen vertolken in de film, waarvan de opnames dit voorjaar van start zullen gaan. De productie zal worden gefilmd in Canada en Europa, terwijl het eindresultaat in 2016 in de bioscoop te zien zal moeten zijn.

De eerste internationale film van Koolhoven gaat over een jonge vrouw (Wasikowska) wiens leven drastisch verandert met de komst van een diabolische dominee (Pearce). In vier hoofdstukken zullen we zien hoe ze moet vechten voor haar eigen leven en dat van haar familie, waarbij haar verschrikkelijke verleden een grote rol speelt.

De Belg Nicolas Karakatsanis zal de cinematografie voor zijn rekening nemen, wat hij eerder al deed bij onder andere Rundskop, The Drop en Violet. De voortgang rondom de film is te volgen via de officiële website en Facebook.

Volgende bericht Oscarpool 2015 geopend
Vorige bericht Premières week 6

Tags

Tag Brimstone Tag Guy Pearce Tag Martin Koolhoven Tag Mia Wasikowska

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

MRDammann
zaterdag 7 februari 2015 om 00:19

Ik vond zijn vorige film Oorlogsfilm echt een van de beste Nederlandse films van de laatste jaren en ik hoop dat hij hier ook wat goeds van kan maken.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire