FilmCentrum

Registreren

Robert Pattinson gecast in Brimstone

maandag 9 februari 2015 15:18 door Ramon van Dam

Robert PattinsonEnkele dagen terug hoorden we nog dat Guy Pearce en Mia Wasikowska twee hoofdrollen zullen vertolken in Brimstone, en inmiddels zijn er alweer twee grote namen toegevoegd aan de cast. Zowel Robert Pattinson als Carice van Houten zullen te zien zijn in de aankomende western van Martin Koolhoven, waarvan de opnames dit voorjaar van start zullen gaan.

Pattinson brak grootschalig door met de Twilight-saga, maar richt zich de laatste jaren op wat meer alternatieve films. Van Houten werkte eerder al samen met Koolhoven voor Suzy Q, Amnesia en Knetter.

De eerste internationale film van Koolhoven gaat over een jonge vrouw (Wasikowska) wiens leven drastisch verandert met de komst van een diabolische dominee (Pearce). In vier hoofdstukken zullen we zien hoe ze moet vechten voor haar eigen leven en dat van haar familie, waarbij haar verschrikkelijke verleden een grote rol speelt.

Brimstone moet in 2016 in première gaan. Meer informatie is te vinden in een interview met Koolhoven door FilmpjeKijken.com.

Volgende bericht BAFTA's uitgereikt
Vorige bericht Birdman wint bij DGA Awards

Tags

Tag Brimstone Tag Carice Van Houten Tag Robert Pattinson

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire