FilmCentrum

Registreren

Koen de Bouw in Largo Winch 2?

dinsdag 23 maart 2010 12:42 door Tom Hamoen - Bron

Koen de BouwNu de opnames voor Largo Winch 2 aan de gang zijn, wordt er ook steeds meer bekend over de casting. Eerder wisten we al te melden dat Sharon Stone de rol van openbaar aanklager vertolkt, nu is de Belg Koen de Bouw gevraagd voor een rolletje. De acteur, bekend van thrillers als Loft en De Zaak Alzheimer, is gevraagd om voor één draaidag tegenover Stone te spelen.

De bekende Vlaming is echter nog niet direct overstag gegaan, zo zegt hij tegen de krant De Standaard. "Ik heb veel respect voor die vrouw, maar de inhoud van de scène mag ook even afgewacht worden. Ik moet eens bekijken wat het precies is". Daarnaast heeft hij bekend Stone niet eens zo'n hele knappe vrouw te vinden.

Momenteel wordt Largo Winch 2, met de internationale titel The Burma Conspiracy, gefilmd in onder andere Hong Kong en Thailand. In december 2010 wordt de film vervolgens uitgebracht in Frankrijk, een Nederlandse release is vooralsnog niet bekend. Mogelijk verschijnt de film net als het eerste deel hier direct op dvd.

Volgende bericht Schrijver van Alice doet ook Sleeping Beauty
Vorige bericht 300 binnenkort in 3D?

Tags

Tag Koen De Bouw Tag Largo Winch 2 Tag The Burma Conspiracy

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

TomMDP
dinsdag 23 maart 2010 om 12:49

In België heeft deel 1 een tijdje in de bioscoop gedraaid

Tomhamoen
dinsdag 23 maart 2010 om 13:03

In Nederland heeft de film alleen een keer in voorpremiere gedraait ter opening van een stripfilmfestival, in een piepklein zaaltje met weinig publiciteit. De grote release is, ondanks aandacht in een filmblad, uiteindelijk om onbekende redenen afgelast.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire