FilmCentrum

Registreren

Star Wars: The Force Awakens trailer

donderdag 16 april 2015 20:07 door Ramon van Dam

Star Wars: The Force AwakensBij de opening van Star Wars Celebration 2015 is zojuist een nieuwe trailer vertoond voor Star Wars: The Force Awakens, onderaan dit bericht te bekijken.

Het panel werd geopend met een interview met regisseur J.J. Abrams en Kathleen Kennedy, die onder andere aangaven hoe ze betrokken zijn geraakt bij de nieuwe trilogie en wat Star Wars voor ze heeft betekend. Abrams onthulde daarbij dat de woestijnplaneet die we eerder te zien kregen de nieuwe planeet Jakku is en dus niet Tattooine.

Daarnaast werden mechanische versies van R2-D2 en de nieuwe balldroid BB-8 op het podium getoond, waarbij Abrams aangaf hoe belangrijk het voor hem is om ze niet simpelweg met cgi op het scherm te toveren. Met name BB-8 mocht op veel enthousiaste reacties uit het publiek rekenen.

Na de droids werden de nieuwe menselijke hoofdrolspelers op het podium verwelkomd, te weten John Boyega, Daisy Ridley en Oscar Isaac. Ridley gaf aan dat haar personage Rey een scavenger is op Jakku, terwijl Isaac onthulde dat zijn personage Poe Dameron een piloot is die op een speciale missie wordt gestuurd door "een zekere prinses".

Vervolgens maakten de nieuwe Stormtroopers hun opwachting, waarna de oude gegadigden Anthony Daniels (C-3PO), Peter Mayhew (Chewbacca), Carrie Fisher (Princess Leia) en Mark Hamill (Luke Skywalker) het podium beklommen om wat vragen te beantwoorden.

Star Wars: The Force Awakens vormt het eerste deel in een nieuwe trilogie en is geregisseerd door J.J. Abrams. De cast bestaat uit onder andere John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie en de cast van de oude trilogie. De film is vanaf 18 december 2015 in de bioscoop te zien.



Star Wars: The Force Awakens - Rey

Star Wars: The Force Awakens - Poe Dameron

Star Wars: The Force Awakens - Darth Vader

Star Wars: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens

Volgende bericht Mad Max: Fury Road legacy trailer
Vorige bericht Batman v Superman teaser

Tags

Tag Star Wars: The Force Awakens Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

Hagar
zaterdag 18 april 2015 om 19:24

Ach ja. Het valt niet te ontkennen. Het is Star Wars.
I'll pass. Knipoog

MRDammann
zaterdag 18 april 2015 om 23:45

Goed gemaakte trailer. Perfect om de fans te behagen. Ook ik ben wel benieuwd.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire