FilmCentrum

Registreren

Jared Leto's Joker onthuld

zaterdag 25 april 2015 15:58 door Ramon van Dam - Bron

De afgelopen weken werd er al wat gehint op de nieuwe look voor The Joker in Suicide Squad, maar via Twitter heeft regisseur David Ayer nu definitief onthuld hoe de aartsvijand van Batman er nu uit zal gaan zien. Onderaan dit bericht is de eerste foto van Jared Leto als The Joker te zien, met daaronder een afbeelding uit The Killing Joke waar men naar lijkt te refereren.

Naast Leto bestaat de cast nog uit onder andere Will Smith als Deadshot, Margot Robbie als Harley Quinn, Joel Kinnaman als Rick Flagg, Cara Delevingne als Enchantress, Jai Courtney als Captain Boomerang en Viola Davis als Amanda Waller.

Suicide Squad borduurt voort op het werk dat we te zien zullen krijgen in Batman v Superman: Dawn of Justice en draait vanaf 4 augustus 2016 in de bioscoop.

Jared Leto als The Joker in Suicide Squad

The Joker in The Killing Joke

Volgende bericht Cartoon: Ex Machina
Vorige bericht Premières week 17

Tags

Tag Jared Leto Tag Suicide Squad Tag The Joker

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (3)

Nohands
zondag 26 april 2015 om 07:50

Goede keuze qua stijl joker, Heath Ledger en jack Nickelson hebben hun eigen draai er aan gegeven dus Jared Leto nu ook!!

Hagar
zondag 26 april 2015 om 21:41

Ik vraag me af waarom ze zo hun best doen in deze foto's om Joker af te beelden zoals in de klassieke comics. Om vooral maar te laten zien dat dit dan eindelijk de Joker is waar de comicfanaten op gewacht hebben? Wel jammer dat ze dan slechts de poses ervan overnemen, en niet de vormgeving.
Wel, het werkt voor mij niet, en deze Joker ziet er niet uit als een incarnatie die mij gaat bekoren. Ik geef toe, dat dacht van ik van Heath Ledger ook, en die heeft mijn ongelijk bewezen. Maar dit, in combinatie met de trailer voor Batman/Superman, heeft mij zojuist volledig dit universum de rug doen toekeren. Tenzij ik HELE goede berichten hierover ga horen, ga ik geen van de films meer zien....

TomMDP
maandag 27 april 2015 om 12:28

I like it Glimlach

Vooral de tattoo van de mond op zijn arm.
Stel je voor dat hij als grap Batman nadoet die zijn cape om zich slaat.
Dan krijgen we dit maar in het extreme getrokken.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/16/6c/cf/166ccf7eb1aa48bd5cb8fa0a8f308dac.jpg

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

It Chapter Two