FilmCentrum

Registreren

Dennis Hopper zeer zwak door ziekte

donderdag 25 maart 2010 23:05 door Ramon van Dam

Dennis HopperDe advocaat van Dennis Hopper heeft bekendgemaakt dat de acteur terminaal ziek is. Eind vorig jaar werd hij opgenomen in het ziekenhuis met uitdrogingsverschijnselen, waarna de artsen een tumor ontdekten. Het bleek om prostaatkanker te gaan, en de acteur vecht sindsdien voor zijn leven.

Hopper weegt inmiddels nog maar 45 kilo en heeft bijna geen kracht meer om te praten. Vlak na de diagnose maakte hij bekend te willen scheiden van zijn vrouw Victoria Duffy, maar hij is zo zwak dat hij haar advocaat niet te woord kan staan. Het stel is sinds 1996 getrouwd met elkaar.

Morgen krijgt Hopper nog een ster op de beroemde Walk of Fame, naast acteur was hij tevens regisseur, fotograaf, schilder en beeldhouwer. Hij worstelde jarenlang met drugsproblemen en heeft zelfs bekend zichzelf bijna een keer opgeblazen te hebben met een granaat.

De acteur heeft in bijzonder veel films gespeeld. Zo weten maar weinig mensen dat hij een rol had in Rebel Without a Cause, maar hij is toch vooral bekend van Easy Rider, Cool Hand Luke, Apocalypse Now en Blue Velvet.

Volgende bericht Karaktersposters voor Shrek 4 verschenen
Vorige bericht Nieuwe namen voor The Green Lantern

Tags

Tag Dennis Hopper

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire