FilmCentrum

Registreren

Wellicht 2 nieuwe Godfather films

zondag 12 november 2006 19:26 door Ramon van Dam - Bron

Er zijn altijd al geruchten geweest dat er een vierde Godfather film zou komen, maar na het succes van de boeken "The Godfather Returns" en "The Godfather's Revenge" van Mark Winegardner schijnt Paramount nu daadwerkelijk te werken aan 2 nieuwe delen, gebaseerd op eerder genoemde verhalen. Volgens de anonieme bron bevinden de films zich nu in de 'active development' status, wat betekent dat de productie binnen nu en een jaar kan beginnen.

Een probleem is dat "Returns" zich tussen de eerste 2 films afspeelt en de acteurs van toen hun rollen uiteraard niet opnieuw kunnen spelen, waardoor de welbekende personages gespeeld zouden moeten worden door andere acteurs. Voor de andere film is dit een minder groot probleem, aangezien dat een prequel zou zijn waarin we te zien krijgen hoe Tom Hagen bij de Corleone's terecht is gekomen.

Hoewel het niet bekend is of Andy Garcia (Vinnie in The Godfather III) in de films zal zitten, deed hij onlangs wel de volgende uitspraak:

Andy Garcia
The irony and fascination for me is that - with all the movies Paramount takes risks on each year - they have this franchise people are desperate to see and they won't green-light it.

Volgende bericht Knightley niet in Pirates 4
Vorige bericht Trailer Spider-Man 3

Tags

Tag The Godfather

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Drive My Car
OSCARS [Oscars] West Side Story
OSCARS [Oscars] The Power of the Dog
OSCARS [Oscars] Licorice Pizza

Updates

Reacties

Forum

Top Gun: Maverick