FilmCentrum

Registreren

Junkie XL componeert score Brimstone

vrijdag 20 november 2015 16:13 door Ramon van Dam

BrimstoneDe Nederlander Tom Holkenborg - beter bekend onder zijn artiestennaam Junkie XL - zal de muziek verzorgen voor Martin Koolhovens aankomende western Brimstone.

De DJ van Hollandse bodem had ooit een enorme hit met A Little Less Conversation en heeft sindsdien de scores voor al heel wat grote films mogen componeren, waaronder die van Mad Max: Fury Road, Deadpool en Black Mass. Een uitgebreid overzicht is terug te vinden op zijn eigen website.

Op dit moment vinden de laatste opnames plaats van de film, die in het najaar van 2016 in de bioscoop moet verschijnen. Onder de imposante castleden bevinden zich onder andere Guy Pearce, Dakota Fanning, Kit Harington en Carice van Houten.

De eerste internationale film van Koolhoven gaat over een jonge vrouw (Fanning) wiens leven drastisch verandert met de komst van een diabolische dominee (Pearce). In vier hoofdstukken zullen we zien hoe ze moet vechten voor haar eigen leven en dat van haar familie, waarbij haar verschrikkelijke verleden een grote rol speelt.

Volgende bericht Cartoon: The Good Dinosaur
Vorige bericht Premières week 47

Tags

Tag Brimstone Tag Junkie XL Tag Martin Koolhoven

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire