FilmCentrum

Registreren

Wellicht 2 vervolgen op Independence Day

dinsdag 30 maart 2010 12:08 door Ramon van Dam - Bron

Independance DayRoland Emmerich staat erom bekend dat hij de wereld keer op keer vernietigd in zijn films, en één van de populairste rampenfilms van zijn hand moet toch wel Independence Day zijn.

De hit uit 1996 over een buitenaardse invasie was er mede verantwoordelijk voor dat Will Smith zo groot is geworden als hij nu is, maar de twee werkten nadien nooit meer samen. Daar zou nu verandering in kunnen komen. Eind vorig jaar gaf de regisseur al voorzichtig aan dat hij twee vervolgen zou willen maken, die tegelijkertijd opgenomen zouden moeten worden. Naar het schijnt heeft Will Smith er nu ook oren naar om weer de hoofdrol op zich te nemen.

In de nieuwe films zouden we zien hoe de wereld ruim 10 jaar na de eerste invasie weer opgebouwd is, maar het weer moet opnemen tegen nieuwe buitenaardse indringers.

Emmerich zou ook al de titels klaar hebben liggen, ID4-Ever Part I en Part II. Voorlopig zullen ze nog niet kunnen beginnen met de opnames aangezien Smith nog enkele andere projecten heeft, maar wellicht dat we over enkele jaren dus weer kunnen zien hoe Emmerich vakkundig de wereld om zeep helpt.

Volgende bericht Rachel Weisz als vijand van 007?
Vorige bericht Sofia Vergara in The Smurfs

Tags

Tag ID4-Ever Tag Independence Day Tag Roland Emmerich Tag Will Smith

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire