FilmCentrum

Registreren

Stephen Dorff ook in War of the Gods

woensdag 31 maart 2010 12:45 door Ramon van Dam - Bron

Stephen DorffTarsem Singh maakte veel indruk met de visuele schoonheid van The Cell en The Fall, hij staat erom bekend over de hele wereld de allermooiste locaties te vinden voor zijn films. Momenteel is hij bezig met War of the Gods, waar we ongetwijfeld weer veel prachtige beelden zullen zien.

In de film zien we hoe Theseus erachter komt dat hij de zoon is van de koning, waarna hij de strijd aangaat met de Titanen om zo voor eens en altijd de Grieken te bevrijden van deze onderdrukkers. Het plot heeft nogal wat weg van Clash of the Titans, die vanaf volgende week te zien is in de bioscoop.

Vandaag is bekend geworden dat Stephen Dorff gecast is voor de rol van Stavros. Het personage van de acteur, die bekend is van onder andere Blade en Public Enemies, wordt omschreven als een dief die Theseus zal bijstaan in zijn strijd om Griekenland te bevrijden van de Titanen.

Andere rollen in de film zijn er voor Mickey Rourke en Kellan Lutz. Er zijn geruchten dat de film uitgesteld wordt om het geheel in 3D op te nemen. Bij Clash of the Titans is dit gedaan tijdens de nabewerking, maar hier zou de studio willen dat het vanaf het begin met speciale 3D-camera's wordt opgenomen.

Een ander gerucht is dat de titel veranderd zal worden in Dawn of War. De voorlopige planning is dat de film uit zal komen op 11 november 2011, maar er is dus een grote kans dat dat nog zal veranderen.

Volgende bericht Virale website voor Iron Man 2 online
Vorige bericht Bizarre beweringen over Spielberg

Tags

Tag 3D Tag Clash Of The Titans Tag Dawn Of War Tag Stephen Dorff Tag Tarsem Singh Tag War Of The Gods

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire