FilmCentrum

Registreren

Virale website voor Iron Man 2 online

woensdag 31 maart 2010 13:04 door Ramon van Dam - Bron

Iron Man 2Binnenkort kunnen we gaan genieten van Iron Man 2, alles lijkt erop te wijzen dat het vervolg op de kaskraker uit 2008 weer net zo'n spektakel gaat worden. In de film weet de hele wereld dat miljardair en uitvinder Tony Stark (Robert Downey Jr.) de gepantserde superheld is. Tony staat onder druk van de overheid en de pers om zijn technologie met het leger te delen.

Hij weigert echter zijn geheimen te onthullen, omdat hij is bang dat de informatie in verkeerde handen valt. Met Pepper Pots (Gwyneth Paltrow) en James 'Rhodey' Rhodes (Don Cheadle) aan zijn zijde gaat Tony de strijd aan met machtige nieuwe tegenstanders, waaronder Mickey Rourke als de Russische schurk Whiplash.

Als onderdeel van de marketingcampagne is er nu een virale website opgedoken over de Stark Expo, een jaarmarkt die de vader van Tony Stark organiseerde vanaf de jaren '60. De expositie van 1974 wordt een belangrijk onderdeel van het plot, en in de film probeert Tony de Stark Expo weer op te starten.

Marvel heeft een website online gezet die meer informatie geeft over de jaarmarkt, alsof het in de echte wereld gaat plaatsvinden. Je kan er plaatjes vinden, een interactieve kaart van het park en enkele video's. Bekijk snel de website.

Iron Man 2 wordt vanaf 29 april 2010 in de Nederlandse bioscopen verwacht.

Volgende bericht Trailer voor The Expendables
Vorige bericht Stephen Dorff ook in War of the Gods

Tags

Tag Iron Man 2 Tag Stark Expo

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire