FilmCentrum

Registreren

Star Wars: Rogue One trailer

vrijdag 8 april 2016 10:21 door Ramon van Dam

Eind 2017 zal Star Wars: Episode VIII in première gaan, maar we hoeven niet zo lang te wachten om naar de bioscoop te kunnen gaan voor een avontuur in dat universum. Aan het eind van dit jaar verschijnt eerst nog de spin-off Rogue One: A Star Wars Story, waarvan onderaan dit bericht nu de eerste trailer te zien is.

Zoals dit voorproefje al duidelijk maakt speelt het verhaal zich af voor A New Hope, de allereerste film in de saga. We zullen te zien krijgen hoe het personage van Felicity Jones belast wordt met de taak om de blauwdrukken voor de eerste death star te bemachtigen, die weer een grote rol spelen in de klassieke film van George Lucas.

Naast Jones bevat de cast nog onder andere Mads Mikkelsen, Forest Whitaker, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Alan Tudyk, Riz Ahmed en Jonathan Aris. Rogue One: A Star Wars Story draait vanaf 14 december 2016 in de bioscoop.

Volgende bericht Premières week 14
Vorige bericht Cartoon: Psycho

Tags

Tag Rogue One: A Star Wars Story

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

Nohands
zondag 10 april 2016 om 13:12

Als Star Wars liefhebber/fan helemaal happy natuurlijk, alleen jammer dat de "held" weer een vrouw is net als in de laatste nieuwe Star Wars....maar we zien wel.

Hagar
dinsdag 12 april 2016 om 13:56

Je hebt liever mannelijke hoofdpersonages zoals in Star Wars 1 t/m 6?… Ik zou zeggen dat de vrouwen ook na deze film nog wel wat in te lopen hebben.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

AWARDS [Awards] Once Upon a Time ... in Hollywood
BIOSCOOP [Bioscoop] Knives Out
OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice

Updates

Reacties

Forum

The Two Popes