FilmCentrum

Registreren

David Fincher regisseert remake Millennium

woensdag 31 maart 2010 23:24 door Ramon van Dam - Bron

Millennium: Mannen Die Vrouwen HatenDe Millennium-boeken van Stieg Larsson zijn hot. Niet alleen zijn er drie films van gemaakt, waarvan de laatste hier vorige week in première is gegaan, maar ook Hollywood staat te springen om hun eigen versie te maken.

Naar het schijnt heeft David Fincher nu besloten om de remake van het eerste deel, Mannen Die Vrouwen Haten, als zijn volgende project te regisseren. De film staat internationaal bekend als The Girl With The Dragon Tattoo en men zou Carey Mulligan (An Education) op het oog hebben voor vrouwelijke computerhacker.

Fincher heeft een enorme stapel projecten liggen waar hij aan verbonden is, maar volgens The Playlist is het bevestigd dat dit zijn volgende project wordt. Op 2 december komt The Social Network uit, waarin de regisseur de opkomst van Facebook laat zien.

In de Millennium trilogie draait het om de journalist Mikael Blomkvist van het tijdschrift Millennium die tijdens een onderzoek in contact komt met de hackster Lisbeth Salander. Gedurende de trilogie blijkt dat deze opmerkelijke jongedame en de journalist elkaar hard nodig hebben in een aantal opmerkelijke zaken die heel Zweden op zijn kop zetten.

Wie niet kan wachten op de remakes kan voorlopig terecht bij de dvd van deel één en de bioscooprelease van deel twee en drie, die sinds vorige week draait.

Volgende bericht Henry Selick terug naar Disney en Pixar
Vorige bericht Trailer voor The Expendables

Tags

Tag David Fincher Tag Millennium: Mannen Die Vrouwen Haten Tag Remake Tag The Girl With The Dragon Tattoo

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire