FilmCentrum

Registreren

Megan Fox als Red Sonja?

maandag 5 april 2010 14:02 door Ramon van Dam - Bron

Megan FoxIn 2008 werd er aangekondigd dat Robert Rodriguez een remake van Red Sonja zou gaan produceren. In de hoofdrol zou Rose McGowan gaan schitteren als de vrouwelijke barbaar en de regie moest in handen zijn van Douglas Aarniokoski.

Sindsdien is er eigenlijk niet echt meer nieuws naar buiten gekomen over die nieuwe versie, en het nieuws dat McGowan een andere barbaar gaat spelen in de komende remake van Conan leidde al tot speculatie dat het project van de baan is. Ook Douglas Aarniokoski zou aan de kant geschoven zijn.

Vandaag de dag is de geruchtenmolen weer gaan draaien, niemand minder dan Megan Fox zou de rol zijn aangeboden. Het is niet bekend of ze het aanbod om het zwaard te hanteren heeft aangenomen, maar het zal waarschijnlijk niet lang meer duren voordat we meer weten.

Red Sonja was oorspronkelijk een personage in de stripreeks over Conan the Barbarian van Roy Thomas en Barry Windsor-Smith. Bij het grote publiek is ze echter meer bekend van de filmversie uit 1985, waar ze gespeeld werd door Brigitte Nielsen. Ze is doorgaans gekleed in de kenmerkende wapenuitrusting in de vorm van een bikini.

Volgende bericht Star Wars krijgt humoristische serie
Vorige bericht Emily Blunt niet in Captain America

Tags

Tag Megan Fox Tag Red Sonja

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

GrayFox
maandag 5 april 2010 om 22:14

Ik denk dat dit een film is waarbij Megan Fox's talent wel het beste tot zijn recht komt!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire