FilmCentrum

Registreren

Meer castingnieuws voor The Smurfs

dinsdag 6 april 2010 17:36 door Ramon van Dam - Bron

The SmurfsHet balletje begint nu echt te rollen voor The Smurfs, om de paar dagen is er wel iets te vertellen over de productie die omschreven wordt als een episch avontuur van kleine wezentjes. Vorige week kregen we te horen dat Quentin Tarantino uiteindelijk niet de rol van Brainy Smurf (Brilsmurf) zal inspreken, maar de studio heeft nu middels een persbericht naar buiten gebracht wie dit dan wel is geworden.

Het gaat om Fred Armisen, die bekend is van Saturday Night Live. Een andere bevestige naam is Anton Yelchin (Star Trek) als Clumsy Smurf (Klungelsmurf). Tevens is er voor het eerst een officiële omschrijving van het plot naar buiten gebracht.

In de film jaagt Gargamel zoals altijd op de blauwe wezentjes, waarbij ze moeten vluchten uit hun magische dorp. Hierbij komen ze terecht in de mensenwereld, recht in Central Park (New York). De Smurfen moeten zorgen dat ze de weg weer terugvinden naar huis, voordat Gargamel ze weer kan vinden.

Enkele namen die al bevestigd waren zijn Neil Patrick Harris, Sofia Vergara, Hank Azaria, Alan Cumming, Katy Perry en Jonathan Winters. De film wordt geregisseerd door Raja Gosnell en komt op 28 juli 2011 uit in de Nederlandse bioscopen.

Volgende bericht Verhaal van Inception wordt duidelijker
Vorige bericht Harrison Ford in Cowboys and Aliens?

Tags

Tag Anton Yelchin Tag Fred Armisen Tag The Smurfs

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire