FilmCentrum

Registreren

Oscarpool 2017 geopend

maandag 13 februari 2017 22:50 door Ramon van Dam

FilmCentrum OscarpoolOver de keuzes van de Academy wordt altijd hevig gediscussieerd, maar toch blijft het leuk om voorspellingen te doen naar aanleiding van de Oscarnominaties. Welke film gaat er met de meeste Oscars vandoor, wat wordt de grote verrassing van de avond en wie wordt er alwéér gepasseerd?

In de nacht van 26 op 27 februari 2017 worden de Oscars voor de 89e keer uitgereikt, reden genoeg voor FilmCentrum om ook dit jaar weer te kijken wie de beste voorspellingen kan geven. Bij de Oscarpool 2017 kunnen alle leden een gooi doen naar de meeste punten door te voorspellen wie er allemaal gaan winnen.

Per categorie dien je een keuze te maken uit de genomineerden, maar je hoeft niet overal direct een keuze voor te maken. Tot en met zondag 26 februari kan je je keuzes nog aanvullen en aanpassen.

Lijkt het je leuk om je filmkennis eens te testen, of wil je gewoon eenvoudig meedoen met een dergelijke pool? Doe dan mee met de FilmCentrum Oscarpool! Meer informatie over de Oscars is te vinden in ons Oscarportaal.

Volgende bericht Premières week 7
Vorige bericht La La Land grote winnaar bij BAFTA's

Tags

Tag Oscarpool Tag Oscars

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Midsommar