FilmCentrum

Registreren

Eerste trailer It

woensdag 29 maart 2017 21:23 door Ramon van Dam

ItBij veel filmliefhebbers die in de jaren '90 zijn opgegroeid staat Tim Curry als de clown Pennywise nog op hun netvlies gebrand dankzij de miniserie It. Destijds werd het geliefde horrorboek van Stephen King nog voor tv gemaakt, maar later dit jaar krijgen we het eerste deel van een nieuw tweeluik voor de bioscoop te zien.

Onderaan dit bericht is nu de eerste trailer te bekijken, terwijl rechts de eerste poster te zien is. Het bewegende voorproefje bevat niet alleen de beruchte scène waarin Bills broertje Georgie zijn bootje kwijtraakt in een put, maar ook onder andere wat blikken op het enge huis op 29 Neibolt Street. Die locatie was niet te zien in de miniserie, maar speelt in het boek een belangrijke rol.

De film zal zich focussen op het eerste deel van het omvangrijke boek, waarin we te horen krijgen hoe een stel kinderen met de bijnaam "The Loser's Club" ontdekt dat er iets gruwelijk mis is in hun stadje Derry. Niet alleen verdwijnen er regelmatig kinderen, er blijkt ook een eeuwenoud patroon te bestaan van terugkerend onheil in de stad.

De enge clown waar alles om draait wordt deze keer gespeeld door Bill Skarsgård, terwijl de kinderen worden vertolkt door Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer en Nicholas Hamilton.

It is geregisseerd door Andrés Muschietti (Mama) en zal vanaf september 2017 in de bioscoop te zien zijn.

Volgende bericht Cartoon: Smurfs: The Lost Village
Vorige bericht Spider-Man Homecoming trailer

Tags

Tag It Tag Stephen King Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Midsommar