FilmCentrum

Registreren

Maakt Bekmambetov Red Asphalt?

donderdag 8 april 2010 13:15 door Ramon van Dam - Bron

Timor BekmambetovTimor Bekmambetov brak door als regisseur met zijn vampierenfilms Night Watch en Day Watch, waarna hij groen licht kreeg om Wanted te maken. Sindsdien is hij ook druk bezig met het produceren van films, zo was hij samen met Tim Burton verantwoordelijk voor het sfeervolle 9 en onlangs werd bekend dat ze weer gaan samenwerken voor Abraham Lincoln: Vampire Hunter.

Er zijn plannen om een vervolg te maken op de actiefilm met Angelina Jolie, maar langzaam maar zeker komen er steeds meer problemen voor de productie van Wanted 2. Daarom kijkt Bekmambetov verder rond wat hij in de tussentijd zou kunnen doen, zo werd onlangs bekend dat hij interesse heeft om het boek Casebook of Victor Frankenstein te verfilmen.

Vandaag is er een nieuw project boven komen drijven waar hij mogelijk aan verbonden is. Het gaat hierbij om Red Asphalt, waarvan enkel bekend is dat het een scherpe 3D-thriller moet worden. De filmmaker zou in ieder geval willen produceren, maar wellicht ook plaatsnemen in de regiestoel. Het script wordt op dit moment neergepend door Andrew Baldwin, wiens script The West is Dead in 2008 nog op de zogenaamde Black List stond, een opsomming van de beste ongeproduceerde scripts.

Volgende bericht Hier gaat The Thing onheil zaaien
Vorige bericht Teaser van Sint online

Tags

Tag Red Asphalt Tag Timur Bekmambetov

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire