FilmCentrum

Registreren

The Dark Tower trailer

woensdag 3 mei 2017 11:20 door Ramon van Dam

The Dark TowerSony heeft vanmorgen de eerste trailer online geplaatst voor The Dark Tower, de langverwachte verfilming van Stephen Kings magnum opus. Het voorproefje is onderaan dit bericht te bekijken, terwijl we voor de film zelf nog moeten wachten tot augustus.

Als alles goed gaat zal dit pas het eerste deel in een franchise vormen. Oorspronkelijk was er zelfs een plan om naast de bioscoopfilms ook een tv-serie op te starten in hetzelfde universum, maar het is onduidelijk wat op dit moment de plannen zijn.

The Dark Tower is een boekenreeks van King dat bestaat uit zeven hoofddelen en wat extra verhalen in dezelfde wereld. Centraal staat Roland Deschain, een zogeheten gunslinger die als levensmissie heeft om de mysterieuze toren uit de titel te zoeken en te beschermen. De verhalen zijn een mix van diverse genres, waaronder western, sciencefiction en fantasy.

In de filmversie kruipt Idris Elba in de huid van Roland, terwijl we Matthew McConaughey te zien krijgen als zijn aartsvijand The Man in Black.

Volgende bericht Bioscoop top 10 week 18
Vorige bericht Cartoon: Star Wars

Tags

Tag The Dark Tower Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Vox Lux