FilmCentrum

Registreren

Sam Rockwell was bijna Iron Man

donderdag 8 april 2010 22:40 door Ramon van Dam - Bron

Sam RockwellEen groot deel van het enorme succes van Iron Man valt toe te schrijven van de geweldige acteerprestatie van Robert Downey Jr., er valt bijna niet voor te stellen hoe iemand anders de rol van Tony Stark had kunnen spelen.

Toch had dit zomaar zo kunnen zijn, Jon Favreau heeft verteld dat Sam Rockwell hoog op zijn lijstje stond om de miljonair gestalte te geven. Volgens de regisseur is hij bijzonder charismatisch en zou hij iets origineels en nieuws hebben toegevoegd aan de rol. Robert Downey Jr. heeft dit echter op zijn eigen manier gedaan en heeft ervoor gezorgd dat het personage nu in één adem met zijn naam genoemd wordt.

Ondanks het feit dat de rol uiteindelijk aan de neus van Rockwell voorbij gegaan is, heeft hij nu toch een rol te pakken in het vervolg. Deze zomer zal hij te zien zijn als Hammer, een rivaal van Tony Stark.

In Iron Man 2 weet de hele wereld dat miljardair en uitvinder Tony Stark de gepantserde superheld is. Tony staat onder druk van de overheid en de pers om zijn technologie met het leger te delen. Hij weigert echter zijn geheimen te onthullen, omdat hij is bang dat de informatie in verkeerde handen valt. Met Pepper Pots (Gwyneth Paltrow) en James 'Rhodey' Rhodes (Don Cheadle) aan zijn zijde gaat Tony de strijd aan met machtige nieuwe tegenstanders, waaronder Mickey Rourke als de Russische schurk Whiplash. De film is vanaf 28 april te zien in de bioscoop.

Volgende bericht Sex and the City 2 trailer verschenen
Vorige bericht Vervolg Johnny English op komst

Tags

Tag Iron Man 2 Tag Sam Rockwell

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire