FilmCentrum

Registreren

Nieuwe trailer It

vrijdag 28 juli 2017 12:25 door Ramon van Dam

ItBij veel filmliefhebbers die in de jaren '90 zijn opgegroeid staat Tim Curry als de clown Pennywise nog op hun netvlies gebrand dankzij de miniserie It. Destijds werd het geliefde horrorboek van Stephen King nog voor tv gemaakt, maar later dit jaar krijgen we het eerste deel van een nieuw tweeluik voor de bioscoop te zien.

Onderaan dit bericht is nu de derde trailer te bekijken, waarin we weer aardig wat beelden voorgeschoteld krijgen die we nog niet eerder hebben gezien. De oplettende kijker kan aan het eind overigens nog een duidelijke knipoog naar de versie van Curry ontdekken.

De film zal zich focussen op het eerste deel van het omvangrijke boek, waarin we te horen krijgen hoe een stel kinderen met de bijnaam "The Losers Club" ontdekt dat er iets gruwelijk mis is in hun stadje Derry. Niet alleen verdwijnen er regelmatig kinderen, er blijkt ook een eeuwenoud patroon te bestaan van terugkerend onheil in de stad.

De enge clown waar alles om draait wordt deze keer gespeeld door Bill Skarsgård, terwijl de kinderen worden vertolkt door Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer en Nicholas Hamilton.

It is geregisseerd door Andrés Muschietti (Mama) en zal vanaf 7 september 2017 in de bioscoop te zien zijn.

Volgende bericht Cartoon: Dial M For Murder
Vorige bericht Premières week 30

Tags

Tag It Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Log in via Facebook Log in via Facebook Direct registreren

OSCARS [Oscars] Get Out
OSCARS [Oscars] Lady Bird
BIOSCOOP [Bioscoop] Phantom Thread
OSCARS [Oscars] The Post

Updates

Reacties

Forum

Ocean's 8