FilmCentrum

Registreren

Interactieve trailer Iron Man 2 online

woensdag 14 april 2010 11:34 door Ramon van Dam

Iron Man 2Over twee weken kunnen we gaan genieten van Iron Man 2, alles lijkt erop te wijzen dat het vervolg op de kaskraker uit 2008 weer net zo'n spektakel gaat worden. Er wordt zelfs gespeculeerd dat de film wel eens het record kan breken van grootste openingsweekend in de bioscoop ooit. Dat record staat nu nog op naam van The Dark Knight.

In Iron Man 2 weet de hele wereld dat miljardair en uitvinder Tony Stark de gepantserde superheld is. Tony staat onder druk van de overheid en de pers om zijn technologie met het leger te delen. Hij weigert echter zijn geheimen te onthullen, omdat hij bang is dat de informatie in verkeerde handen valt. Met Pepper Pots (Gwyneth Paltrow) en James 'Rhodey' Rhodes (Don Cheadle) aan zijn zijde gaat Tony de strijd aan met machtige nieuwe tegenstanders, waaronder Mickey Rourke als de Russische schurk Whiplash.

De film is vanaf 28 april te zien in de bioscoop, en vandaag is er een bijzondere trailer opgedoken. Deze is namelijk interactief, gedurende de beelden kan je regelmatig ergens op drukken voor extra informatie. Bekijk deze unieke trailer snel hieronder.

Volgende bericht Joss Whedon regisseert The Avengers
Vorige bericht Scorsese's nieuwe film bevestigd

Tags

Tag Interactief Tag Iron Man 2 Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

valujet
woensdag 14 april 2010 om 15:57

omdat hij is bang?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire