FilmCentrum

Registreren

Vrouwelijk schoon voor Pirates 4 gevonden

donderdag 15 april 2010 12:03 door Ramon van Dam

Astrid Bergès-FrisbeyVorig jaar werd bekend dat Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides er definitief aan zal komen, de film zal het vierde deel worden in de populaire reeks. Johnny Depp werd als eerste bevestigd om terug te keren als Jack Sparrow, maar mondjesmaat komt er ook ander castingnieuws binnen.

Zo weten we inmiddels dat Ian McShane te zien zal zijn als Zwartbaard, Penelope Cruz speelt zijn dochter en Geoffrey Rush keert terug als Barbossa. Twee namen waarvan we al vrij snel wisten dat ze niet terug zullen keren zijn Keira Knightley en Orlando Bloom. De studio zoekt echter wel naar twee jonge acteurs om een soortgelijke rol in te vullen.

Zo is de Franse actrice Astrid Bergès-Frisbey aangetrokken om de jonge zeemeermin Syrena te spelen. Tot nu toe heeft ze enkel in Franse producties gespeeld, dus dit kan haar grote doorbraak in Hollywood betekenen.

Ter vervanging van Bloom schijnt er nu gekeken te worden naar Max Irons (de zoon van Jeremy Irons) en Sam Claflin. Hier verwachten we snel nieuws over, aangezien er in juni al begonnen worden met de opnames. De regie is in handen van Rob Marshall en de film moet op 20 mei 2011 in Amerika verschijnen. Een Nederlandse release is nog onbekend.

Volgende bericht Vorige Shrek-films ook in 3D
Vorige bericht Wederom een trailer voor Despicable Me

Tags

Tag Astrid BergèS-Frisbey Tag Max Irons Tag Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides Tag Sam Clafin

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire