FilmCentrum

Registreren

Kevin Hart niet langer host van Oscars 2019

donderdag 6 december 2018 14:18 door Ramon van Dam

Update 7 december:

Inmiddels is bekend geworden door Hart zich heeft teruggetrokken nadat homofobe tweets van de komiek weer boven kwamen drijven. Hoewel hij inmiddels zegt spijt te hebben van zijn kwetsende woorden, weigerde hij destijds zijn excuses aan te bieden.

Originele bericht:

Jimmy KimmelEerder deze week is bekend geworden dat Kevin Hart de aankomende presentatie van de Oscars op zich zal nemen. De komiek geeft aan hier al jaren van te dromen en zal dit nu dan eindelijk voor het eerst gaan doen.

De afgelopen tien jaar was de presentatie in handen van Hugh Jackman, Steve Martin, Alec Baldwin, James Franco, Anne Hathaway, Billy Crystal, Seth MacFarlane, Neil Patrick Harris, Chris Rock en Jimmy Kimmel.

De Academy Awards worden op 24 februari 2019 voor de 91e keer uitgereikt, terwijl we op 22 januari te horen krijgen wie er zijn genomineerd.

Volgende bericht Avengers: Endgame trailer
Vorige bericht Premières week 49

Tags

Tag Kevin Hart Tag Oscars

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Hagar
vrijdag 7 december 2018 om 08:24

Inmiddels al niet meer.....
https://www.comingsoon.net/movies/news/1015985-breaking-kevin-hart-steps-down-as-oscar-host?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=breaking-kevin-hart-steps-down-as-oscar-host

Je weet toch, alleen volledig onschuldige zieltjes, zonder ooit een kwade gedachte in hun hoofd (of kwaad woord op Twitter) hebben recht op werk in Hollywood..... Tong

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Midsommar