FilmCentrum

Registreren

Marcel Hensema niet in Loft

donderdag 22 april 2010 14:43 door Tom Hamoen - Bron

LoftTerwijl de discussie over het belang van de remake van de Belgische film Loft voortduurt, heeft hoofdrolspeler Marcel Hensema zich moeten terugtrekken. De acteur stopt met de productie vanwege andere verplichtingen.

Hensema zou eigenlijk de rol op zich nemen van de introverte Rob, in het origineel onder de naam Luc gespeeld door Bruno Vanden Broucke. Dit gaat nu dus niet door, en het is vooralsnog maar de vraag wie hem zal vervangen. Men heeft er in ieder geval de tijd voor, aangezien de opnames pas deze zomer zullen beginnen. Een snelle castwissel hoeft het dus niet te worden.

In Loft hebben vijf zeer van elkaar verschillende vrienden een woning waar ze met hun maîtresses kunnen stoeien zonder dat iemand er iets van weet. Alles gaat goed totdat er een lijk word ontdekt en de vrienden elkaar ineens niet zo goed blijken te kennen als ze dachten. Dat zet zowel hun onderlinge relatie als de relaties met hun echtgenoten en maîtresses flink op scherp.

De remake onder regie van Antoinette Beumer (De Gelukkige Huisvrouw) wordt vanaf 16 december 2010 in de Nederlandse bioscopen verwacht.

Volgende bericht Untergang-parodieën verwijderd
Vorige bericht Eerste clip Shrek 4 toont Puss in Boots

Tags

Tag Loft Tag Marcel Hensema Tag Remake

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire