FilmCentrum

Registreren

Volgende Batman niet in 3D

donderdag 22 april 2010 15:10 door Ramon van Dam - Bron

The Dark KnightMet het immense succes van zowel Batman Begins als The Dark Knight kan het bijna niet zo zijn dat er geen nieuwe film komt over de gemaskerde held van Gotham City. Er is nog niets officieel aangekondigd, maar volgens geruchten zal de derde film onder regie van Christopher Nolan in juli aangekondigd worden. Dat klinkt aannemelijk, aangezien dan ook Inception uitkomt en de jaarlijkse Comic Con plaatsvindt in San Diego, waar al vaker zulke grote projecten voor het eerst getoond zijn.

Ondertussen heeft Wally Pfister, de vaste cinematograaf van Nolan, enkele uitspraken gedaan over een eventuele derde film. Zo wordt er gekeken om de hele film te schieten met IMAX-camera's, de paar scènes waarbij ze dat gedaan hadden in The Dark Knight zagen er verbluffend mooi uit.

Ook heeft hij aangegeven dat er maar een kleine kans is dat de film in 3D uit zal komen. Ondanks dat dit de nieuwste hype is betwijfelt hij of dit van lange duur zal zijn, wellicht is het alweer overgewaaid als de nieuwe film in de bioscoop komt te draaien. Bovendien vindt hij het erg afleiden van de filmervaring, het is volgens hem meer geschikt voor attractieparken.

Christopher Nolan gaf een tijdje geleden zelf ook al soortgelijke verhalen aan, dus het ziet ernaar uit de een eventuele derde film wel in IMAX uit zal komen, maar niet in 3D. Hoe dan ook, waarschijnlijk volgt de aankondiging in juli en dan horen we vast meer.

Volgende bericht Geen vervolg op Friday the 13th
Vorige bericht Untergang-parodieën verwijderd

Tags

Tag 3D Tag Batman Tag Christopher Nolan Tag IMAX

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Drive My Car
OSCARS [Oscars] West Side Story
OSCARS [Oscars] The Power of the Dog
OSCARS [Oscars] Licorice Pizza

Updates

Reacties

Forum

Minions: The Rise of Gru