FilmCentrum

Registreren

4 Oscars uitgereikt tijdens commercials

woensdag 13 februari 2019 18:41 door Ramon van Dam

Oscars / Academy AwardsHet gerucht ging al even rond, maar gisteren heeft de Academy bevestigd dat enkele Oscars over een ruime week tijdens de reclame-onderbrekingen zullen worden uitgereikt. Het gaat om de categorieën Beste Montage, Best Cinematografie, Beste Make-up en Haar en Beste Korte Film (Live-Action).

Een samenvatting van deze uitreikingen zal wel op een ander moment in de show een plekje krijgen. Volgens de Academy worden met name momenten als het lopen richting het podium weggesneden, maar moet de kijker niet merken dat er iets wezenlijk anders is. Daarnaast wordt er gesproken over een online stream waarop deze momenten wel live te zien moeten zijn. De vier categorieën die getroffen worden moeten jaarlijks wisselen.

Het plan heeft aardig wat kritiek van bekenden uit de filmwereld opgeleverd, waarvan onderaan dit bericht enkele voorbeelden te zien zijn. Hierbij moet worden opgemerkt dat velen dit stuurden voor de opheldering uit de vorige alinea dat de uitreikingen wel degelijk in een ietwat andere vorm in de show te zien zullen zijn.

Het bericht kwam naar buiten via een e-mail richting de leden van de Academy. Samen met zender ABC probeert de organisatie dit jaar de lengte van de ceremonie tot drie uur te beperken, waar het de afgelopen jaren vaak minstens een half uur langer duurde.

De Oscars worden dit jaar in de nacht van 24 op 25 februari (Nederlandse tijd) uitgereikt. Meer informatie is te vinden in ons Oscarportaal.Volgende bericht Premières week 7
Vorige bericht Cartoon: If Beale Street Could Talk

Tags

Tag Oscars

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Toy Story 4