FilmCentrum

Registreren

Alle 24 Oscars toch live uitgereikt

zaterdag 16 februari 2019 12:09 door Ramon van Dam

Oscars / Academy AwardsBegin deze week bereikte ons het bericht dat de uitreiking van vier Oscars dit jaar niet live te zien zou zijn, maar dat een bewerkte versie daarvan later in de show een plekje zou moeten krijgen. Deze keuze leidde tot veel protesten, waardoor de Academy geheel in lijn met de rest van het jaar weer terug is gekomen op deze plannen.

"De Academy heeft de feedback van de leden gehoord over het uitreiken van de vier awards voor cinematografie, montage, korte film en make-up en haar. Alle Academy Awards zullen op traditionele wijze worden gepresenteerd, zonder dat erin wordt geknipt. We kijken uit naar Oscarzondag, 24 februari," aldus het statement.

Het is alweer de derde keer dit awardsseizoen dat de organisatie een controversiële keuze terugdraait. Eerder werd al besloten om toch geen prijs voor de beste populaire film uit te reiken en om toch alle vijf genomineerde liedjes live ten gehore te brengen in plaats van slechts twee nummers.

De Oscars worden dit jaar in de nacht van 24 op 25 februari (Nederlandse tijd) uitgereikt. Meer informatie is te vinden in ons Oscarportaal.

Volgende bericht Cartoon: Eighth Grade
Vorige bericht Premières week 7

Tags

Tag Oscars

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Midsommar