FilmCentrum

Registreren

Jack Nicholson wellicht naar Las Vegas

vrijdag 23 april 2010 01:31 door Ramon van Dam - Bron

Jack NicholsonDat Las Vegas een goede plek is voor komedies bewees The Hangover wel, en wellicht kunnen we binnenkort gaan kijken hoe Jack Nicholson daar de boel op stelten gaat zetten. Dan Fogelman heeft een script geschreven met de oude rot in het achterhoofd, maar het is nog niet bekend of Nicholson de rol heeft geaccepteerd.

De titel van het verhaal moet LASt VEGAS (inclusief de hoofdletters) worden en we zullen erin zien hoe vier vrienden die elkaar kennen uit de jaren '50 weer samenkomen in de gokhoofdstad van de wereld. Nicholson zou de rol van Billy moeten spelen, de eeuwige playboy van de groep die eindelijk op het punt staat om te gaan trouwen.

Dit klinkt bekend in de oren, het verhaal wordt in de wandelgangen dan ook al omschreven als een kruising tussen Grumpy Old Men en The Hangover. Een stuk van het script dat is vrijgegeven laat ons de eerst tekst van Billy zien in de film:

Billy
And you remember what I said, Ronnie? I said: "Ronnie, I know you're down in the dumps. But as a fellow bachelor, let me assure you - you’ll bounce back. Because you may not be very smart, and you may not be very rich, but Pal: you sure are fucking ugly."


Het klinkt in ieder geval als iets wat typisch iets voor Nicholson is, dus wie weet horen we hier snel meer nieuws over.

Volgende bericht Monsters, Inc. 2 begint vorm te krijgen
Vorige bericht Robert Downey Jr. als The Wizard of Oz?

Tags

Tag Jack Nicholson Tag LASt VEGAS

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

GrayFox
vrijdag 23 april 2010 om 16:59

Klinkt goed man!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire