FilmCentrum

Registreren

Nightmare on Elm Street bewust niet in 3D

zondag 25 april 2010 14:10 door Ramon van Dam - Bron

A Nightmare on Elm StreetVanaf volgende maand zal A Nightmare on Elm Street in de bioscoop gaan draaien, de film is een remake van de gelijknamige film uit 1984 en ditmaal zien we Jackie Earle Haley als Freddy Krueger. De film is geregisseerd door Samuel Bayer en die heeft in een interview een interessant weetje vrijgegeven.

Sinds Avatar weten de studio's dat het toevoegen van 3D aan een film meer geld oplevert, dus de ene na de andere grote release wordt nu omgezet naar drie dimensies. De studio New Line wilde dit ook graag doen met de remake, maar Bayer heeft ervoor gevochten om dit tegen te houden. Volgens hem is de film in 2D gefilmd en ook alleen zo bedoeld.

De film wordt geproduceerd door Michael Bay die erom bekend staat niet blij te zien met omzettingen naar 3D nadat een film opgenomen is. Het lijkt er nu dus op dat Hollywood voorzichtig begint in te zien dat de nieuwe hype niet de heilige graal is, wellicht dat de enorme kritiek op de slechte conversie van Clash of the Titans ze de ogen geopend heeft.

In de film zien we hoe Freddy Krueger vermoord wordt door boze buurtbewoners, maar al gauw keert hij terug in de dromen van de tieners om ze zo gek te maken en uiteindelijk te vermoorden. De film is vanaf 20 mei te zien in de bioscoop.

Volgende bericht Nederlandse stemmen voor Shrek 4 bekend
Vorige bericht Koen de Bouw in Largo Winch 2

Tags

Tag 3D Tag A Nightmare On Elm Street

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

valujet
zondag 25 april 2010 om 18:11

Ergens in het verre verleden was er al eens een Nightmare on Elmstreet met stukken 3D. Kan het me vaag herinneren.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire