FilmCentrum

Registreren

Kies de beste films van 2019

dinsdag 17 december 2019 16:47 door Ramon van Dam

Nu het jaar bijna is afgelopen wordt het tijd om de balans op te maken voor de afgelopen twaalf maanden. Het jaar kende pieken en dalen, maar wat vinden we nu de meest geslaagde films van 2019?

Beste films van 2019Alle leden van FilmCentrum kunnen de komende weken hun eigen lijst samenstellen om dit duidelijk te maken. Bij het onderdeel Beste Films van 2019 selecteer je eenvoudig welke films je wilt nomineren, waarna je ze nog onderling kan rangschikken. Het resultaat is daarna eenvoudig te delen via social media als Facebook en Twitter.

Je kan je lijst blijven aanpassen tot en met 17 januari 2019, dus je kan gewoon vandaag al een begin maken en er de komende weken nog films aan toevoegen. Na die datum maken we de top tien bekend zoals die door onze leden is gekozen, waarbij ieders nummer één tien punten krijgt, de nummer twee krijgt er negen etc.

Je mag je lijst zo kort en zo lang maken als je zelf wilt, maar enkel je top tien krijgt punten in de algemene verkiezing. Om het werk wat eenvoudiger te maken krijg je bij het selecteren eerst de films te zien die je eerder de hoogste waardering hebt gegeven. Ter inspiratie kan je tevens door de lijsten van de andere leden neuzen.

Films die in 2019 hun Nederlandse bioscooppremière beleefden komen in aanmerking voor de competitie, maar net als vorig jaar hebben we ook Netflix Originals toegevoegd aan die lijst die direct op dat platform verschenen. Daarnaast is het net als voorgaande jaren mogelijk om ook andere films toe te voegen aan je lijst, al krijgen die dan geen punten voor de wedstrijd. Je eigen overzicht kan je dus precies samenstellen zoals je dit zelf wilt.

Tip voor gebruikers van IMDb: Importeer eerst je stemmen, zodat je eenvoudiger je selectie kan maken.

Wil je ook laten weten wat jouw favoriete films van 2019 zijn?

Volgende bericht Premières week 51
Vorige bericht Cartoon: Star Wars: The Rise of Skywalker

Tags

Tag Beste Films Van 2019

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum

Scoob!